Win een Tropilex Hangstoel

Relaxen in een hangmat, wat mij betreft echt het ultieme vakantiegevoel. Lekker schommelen, de zon op je gezicht, het zomerse uitzicht en alleen maar ontspannen. Het liefst wil je dat relaxmomentje iedere dag toch? Iedere dag op vakantie gaan zit er misschien niet in, maar iedere dag in de hangmat wel. En nu zeker, want je kunt bij Renske Reist nu een Tropilex hangstoel winnen. Zo vier je iedere dag vakantie, zelfs op een klein stadsbalkon. Lees snel verder om alles te weten te komen over de hangmatten en hoe je kans maakt om er een te winnen. Deze winactie is gesloten.

Hangmatten

Hangmat of hangstoel
Allebei heerlijk relaxed, dus er is voor ieder wat wils. Een hangmat is fijn om in te liggen en je kunt er zelfs in slapen. Perfect als je hem regelmatig mee op pad neemt of ook samen wil genieten van de hangmat. Wil je relaxen, maar heb je niet de ruimte voor een hangmat, kies dan voor een hangstoel. Wel lekker schommelen, maar dan zelfs op je balkon. Een hangstoel kan ook heel goed binnen worden gebruikt, niet alleen relaxed, maar staat ook mooi in het interieur van een reisliefhebber.

Duurzaamheid
Genieten is alleen fijn, als het niet ten kosten gaat van de wereld. Daarom vind ik het extra belangrijk om bij het kopen van producten te letten op de duurzaamheid en de eerlijke productie. De hangmatten en hangstoelen van Tropilex worden met oog voor mens en milieu gemaakt. Zo wordt er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk biologische materialen. Krijgen de telers en producenten een eerlijke prijs voor hun grondstoffen en producten. En zijn ze lid van “1% for the planet”. Wat betekent dat 1% van de gehele opbrengst van Tropilex wordt gedoneerd aan een goed doel dat werkt aan een duurzamere wereld.

Tropilex
Tropilex biedt heel veel soorten hangmatten en hangstoelen aan. Van kleine voor mee op reis, tot grote familiehangmatten om samen in te liggen. Kun je ze nergens aan ophangen, dan verkopen ze ook standaarden waarmee je de hangmat op de grond kunt opzetten. Zelf heb ik gekozen voor een hangstoel, omdat deze perfect past op mijn kleine balkon en in de winter ook leuk hangt binnen. Bekijk hier alle soorten hangmatten en hangstoelen.

Winactie

Win een Tropilex hangstoel
Op de Instagram pagina van Renske Reist kun je meedoen aan de winactie. Laat onder deze post weten over welke vakantiebestemming jij droomt als je in een hangmat of hangstoel ligt. Je kunt meedoen tot en met 30 augustus 2023, hierna wordt de winnaar bekendgemaakt middels een loting. Als je gewonnen hebt, komt deze hangstoel ter waarde van €89 jouw kant op en kun je heel snel gaan genieten van vakantie in je eigen huis.

Met welke vakantiedroom ga jij de hangstoel winnen?

 

Deze winactie is inmiddels gesloten.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *