Samenwerken

Samenwerken met Renske Reist

Wil jij Nederlandse reizigers bereiken om jouw product, bestemming, land, merk of accommodatie onder de aandacht te brengen? Dan is een samenwerking met Renske Reist interessant voor jou. Renske Reist is een snelgroeiend online platform en bereikt maandelijks een groot publiek op social media en de website. Deze groep reislustige mensen is grotendeels tussen de 20 en 35 jaar. Naast dol op reizen hebben ze ook interesse in duurzaamheid, werken in het buitenland, fotografie en vega(n) eten.

Mogelijkheden voor samenwerking zijn onder andere het schrijven van een blogpost, content campagnes op social media, een persreis of fotografie.

Fotografie door Renske Reist

Renske Reist verzorgt de foto’s voor jouw social media of website. Een fotoshoot helemaal afgestemd op jouw wensen. Wil je de sfeer van jouw accommodatie vastleggen, activiteiten in beeld brengen of een kijkje achter de schermen geven, alles is mogelijk De fotoshoot is bij jou op locatie en na afloop ontvang jij de foto’s in hoge kwaliteit en al bewerkt in jullie huisstijl. Het is ook mogelijk om gedurende een langere tijd foto’s en video’s te maken tijdens een (pers)reis. Om zo het gevoel en de mogelijkheden van een land, stad of omgeving in beeld te brengen.

Zo heb jij altijd een beeldbank met samenhangendeen professionele foto’s. Waardoor je nog beter jullie ideale doelgroep, online kunt gaan bereiken.

Contact opnemen

6 + 13 =