Over Mij

Hi, welkom op Renske Reist

Volgens mij hoef ik je niet te vertellen dat ik Renske heet en dol ben op reizen. Toch wil ik je met deze blog wel echt verrassen. Al jaren reis ik om deze prachtige wereld te leren kennen en voor jou de mooiste spots te ontdekken. Van bijzondere natuur tot de grootste steden en van verborgen parels tot de beste vega(n) hotspost.

Als ondernemende fotograaf en content creator ontdek ik de wereld met een laptop en camera in mijn hand. Reizen vergroot letterlijk je wereld en dat hoop ik iedereen te laten ervaren. Ik verzamel hier alle tips rondom reizen, een trip plannen, werken als digital nomad, vega(n) eten op reis en duurzaamheid. Zodat reizen niet alleen leuker en makkelijker wordt, maar we samen ook zo lang mogelijk kunnen genieten van deze mooie planeet.

 

De wereld door mijn ogen

Op deze blog deel ik letterlijk mijn reis die ik nu maak als twentysomething op zoek naar de dingen die mij het gelukkigst maken in het leven. Want ik kan je vertellen, het is wat om in deze tijd te leven waarin er zoveel keuzes zijn. Maar laat dit nou ook net de tijd zijn waarin de wereld voor iedereen aan zijn voeten ligt. Dus laten we met zijn alle deze prachtige wereld ontdekken.

Deze site is de plek voor al jouw reisinspiratie. Of je nu benieuwd bent waar je de lekkerste vega loempia’s kunt scoren in Vietnam. De bijzonderste watervallen wil spotten op Ijsland. Tips nodig hebt hoe je al je spullen in een kleine backpack krijgt. Of graag stappen wil zetten om duurzamer te reizen. Je ben je hier op de juiste plek.

Ik neem je mee in al mijn reisavonturen, geef je tips en inspiratie en laat je wegdromen bij de heerlijkste reisfoto’s, zelfs als jij thuis op de bank zit. Daarbij probeer ik ook op mijn manier een steentje bij te dragen aan het behoud van deze mooie planeet en neem jullie graag mee in deze zoektocht. Ben jij er net als ik van overtuigd dat je de aller mooiste momenten meemaakt als je op reis bent of moet je nog overtuigd worden, lees dan vooral snel verder.

Landen

Werelddelen

Blogs

Geplande trips